Jump to content

Liverpool: Rodgers Balotellit akarja

2014. 08. 02. 15:24

Úgy tűnik nem csillapodik Brendan Rodgers, az angol Premier League-ben szereplő Liverpool menedzserének vásárlási kedve. A Vörösöket a legutóbbi bajnoki évadban a második helyig vezető szakember közel 100 millió fontot költött már csapata megerősítésére, ám további játékosok megszerzésén gondolkozik, az egyikük az AC Milan botrányoktól sem mentes csatára, Mario Balotelli.

Rodgers szépen lassan azért már a fenekére vert a Luis Suárezért kapott 75 millió fontnak, ám még egy csatárt mindenképpen szeretne igazolni. Úgy volt, hogy Loic Remy lesz az a valaki, ám a QPR támadója nem felelt meg az orvosi vizsgálaton, így eltekintettek a francia játékos megszerzésétől.

Ezt követően hallani lehetett Lavezzi érkezéséről, ám a PSG argentin támadójáról mostanság nem beszélnek, mint lehetséges Liverpool-érkezőről. Annál inkább Balotelliről, akit már korábban is többször hírbe hoztak a Mersey-parti klubbal. A Milannál természetesen ragaszkodnak hozzá, ám valószínűsíthető, hogy van az a pénz, amelyért cserébe megszabadulnak a figyelmet magára mostanság sokkal inkább botrányaival, mint góljaival felhívó csatártól.

"Balotelli egy hatalmas tehetség. Láttam az Interben ifjú korában és persze amikor a Manchester City-nél játszott, akkor még inkább láthattuk, hogy mit tud. Mindent. Magas, gyors, erős és nagyon gólérzékeny. Visszatért Olaszországba, ahol nem teljesen azt hozza, ami elvárható lenne tőle, de ha a figyelme és az életszemlélete változik, akkor ismét ott lehet a legjobbak között és bármely csapatnak a hasznára lehet" - dicsérte Balotellit Rodgers.

Amennyiben a Liverpool meg szeretné szerezni az olasz csatárt, úgy legalább 27 millió eurót kéne leszurkolnia a Milan vezetőségének, a mértékadó transfermarkt.de ugyanis ennyire taksálja jelenleg Balotelli árát.

(Fotó:informationng.com)