Jump to content

Liverpool: Lavezzi 18 millió fontért érkezhet

2014. 07. 31. 07:50

Nem csökken Brendan Rodgers vásárlási kedve, az angol Premier League-ben szereplő Liverpool menedzsere a hírek szerint Ezequiel Lavezzit is meg szeretné vásárolni. A PSG-ből elvágyódó argentin támadóért 18 millió fontot adna a 'Pool, amelynek nyári költése túlszárnyalhatja a 100 millió fontot ha Lavezzi végül az Anfield Roadon köt ki.

Ezequiel Lavezzi lehet a Liverpool hetedik (!) új igazolása, amennyiben a szigetországi klub vezetősége meg tud egyezni a játékos megvásárlásáról a párizsi alakulat vezetőivel. Az ügymenetet megkönnyítheti, hogy Lavezzi a kevés játéklehetőség miatt távozni szeretne a francia bajnokság legutóbbi győztesétől. A hírek szerint ráadásul a PSG sem ragaszkodik a vb ezüstérmes Lavezzihez, ugyanis inkább Angel Di Mariát szeretnék a helyén látni. Lavezzi örülhet ennek, hiszen így valóban el kell, hogy adják őt, ugyanis a PSG-t a túlzottan nagy költekezés miatt a FIFA megbüntetheti a pénzügyi fair play elvei alapján.

A 29 éves játékos a legutóbbi idény során 32 mérkőzésen kapott szerepet, ezeken 9 gólt szerzett. Lavezzi lehet amúgy Emre Can, Lazar Markovic, Dejan Lovren, Adam Lallana, Rickie Lambert és Divock Origi után a Liverpool hetedik nyári igazolása. A Mersey-parti alakulat amennyiben megszerzi az argentin támadót, úgy a nyarat 110 millió fontos költéssel zárhatja.

(Fotó:conversacult.com.br)