Jump to content

Mirandát is akarja Mourinho

2014. 07. 30. 11:24

Angol sajtóértesülések szerint az Atlético Madrid védője, Miranda a Chelsea csapatában folytatja pályafutását. A londoniaknak 25 millió eurót kellene fizetnie a játékosért, amely ismerve Roman Abramovic lehetőségeit, nem jelenthet gondot. Mindeközben a Barcelona éppen Angliában vásárolgat, egészen pontosan Liverpoolban.

José Mourinhót gyaníthatóan lenyűgözte az Atlético Madrid legutóbbi szezonban nyújtott teljesítménye, ugyanis Diego Costa és Filipe Luís után immáron a harmadik játékosát szeretné megvásárolni a spanyol bajnoki címvédőnek. A portugál szakember ezúttal Mirandára, a gárda 30 éves védőjére vetette ki a hálóját. A mértékadó Transfermarkt.de adatai szerint a brazil játékos ára közel 18 millió euró, ám a Vicente Calderonban 25 milliót kérnek érte. A Chelseanél általában nem okoz gondot a pénz, Roman Abramovic minden bizonnyal előteremti a spanyolok által kért összeget, amennyiben Mourinho valóban le akarja igazolni a védőt.

Mindeközben a Barcelona vezetősége Angliában kalandozik és a Liverpooltól vásárolna. Luis Suárez után ezúttal védőt néztek ki maguknak a katalánok, mégpedig Daniel Aggert, aki szintén könnyen csapatot válthat a nyáron. Mindehhez csupán az kell, hogy a Barca vezetősége lerakjon legalább 15 millió eurót - vagy annál többet -, ennyi ugyanis a játékos piaci értéke a Transfermarkt.de szerint.

És ha már a Premier League: Hatem Ben Arfa állítólag az AC Milan vezetőségével tárgyal egy esetleges olaszországi kalandról, míg Ron Vlaar a hírek szerint megbeszélést kezdeményezett Paul Lamberttel, az Aston Villa vezetőjével, hogy engedje el őt. A holland a hírek szerint a Southamptonnal szemezget, ám lehet az is, hogy csak taktikázik és a Szenteket ugródeszkaként használnál egy esetleges liverpooli szerződés reményében, a Mersey-partiak úgy is előszeretettel vásárolják fel a csapat játékosait.

(Fotó:dailystar.co.uk;caughtoffside.com)