Jump to content

Schweinsteiger lek#@#zta a Dortmund szurkolókat - videó

2014. 07. 28. 11:42

A szabadságát töltő Bastian Schweinsteiger alaposan kiverte a biztosítékot a Borussia Dortmund szurkolóinál, ugyanis egy müncheni bárban trágár szavakkal illette őket. A német válogatottal vb-címet nyerő középpályás egy a Bayern-drukkerek körében népszerű szurkolói dalt énekelt, amely nem éppen a legszebb színben tüntette fel a BVB-szimpatizánsokat, különösen azok anyukáit...

A Bayern München és a Borussia Dortmund csapatának szurkolói eddig sem ettek egymás tenyeréből, és valószínűleg Bastian Schweinsteiger akciója után a helyzet nem hogy nem fog javulni, de gyaníthatóan még rosszabb lesz. A Bayern München és a német válogatott középpályása egy müncheni szórakozóhelyen ragadtatta el magát, a bár vendégeivel közösen egy a BVB-drukkereket - és azok édesanyját - gyalázó szurkolói dalt énekelt igen nagy átéléssel. Az amúgy a sportszerűségéről is híres játékos természetesen már másnap tudta, hogy nagy butaságot csinált és a legnépszerűbb közösségi oldalon kért elnézést minden BVB szimpatizánstól.

"Szeretnék elnézést kérni minden egyes BVB-drukkertől, nem állt szándékomban senkit sem megbántani a trágár szavakkal. Nem szeretnék magyarázkodni, elég rosszul sült el már amúgy is ez a dolog. Senkit sem akartam inzultálni ezzel a szurkolói dallal. Mindig is jóban voltam a BVB-játékosokkal, ez különösen igaz Kevin Grosskreutzra. Egy szerencsétlen szituáció volt, amit nagyon sajnálok"- írta ki Facbook oldalára Schweinsteiger.

Kevin Grosskreutz, a bajor játékos barátja rögtön válaszolt is, kiírásában elmondta, hogy bár buta dolognak tartja Schweinsteiger tettét, tudja, hogy nem akart senkit sem bántani, különben is, korábban rengeteget tett érte, így ez a dolog nem ronthatja el barátságukat.

Grosskreutz tehát megbocsájtott Schweinsteigernek, ám a BVB szurkolók gyaníthatóan nem bánnak majd vele ennyire kesztyűs kézzel, reakciójukat majd a Dortmund-Bayern rangadón bizonyára láthatjuk, hallhatjuk.

(Fotó:postmedien.ch)