Jump to content

Di Maria: a párizsi megaajánlat ellenére a Manchester United lehet a befutó

2014. 07. 28. 12:50

A legfrissebb hírek szerint a PSG 80 millió euróért igazolná le a Real Madrid argentin labdarúgóját, Angel Di Mariát. Real játékosért ennyi pénzt még soha sem fizettek, ám mindezek ellenére úgy tűnik a vb-t megjárt szélső inkább a Manchester United felé kacsingat.

Újabb fordulatot vett a Di Maria saga, az átigazolási szezon egyik leginkább húzódó ügye. Spanyolország beszámolók szerint a francia bajnokság legutóbbi győztese, a PSG 80 millió euróért vásárolná meg a tavalyi szezon során 26 gólpasszt kiosztó villámgyors szélsőt, ám Di Maria mindezek ellenére mégis inkább a Manchester United felé kacsingat. Legalábbis a szigetországi lapok szerint, akik tudni vélik, hogy a PSG első körben csak kölcsönbe venné az argentin játékost, hiszen 50 millió fontot már kifizettek David Luizért, így az UEFA valószínűleg egy újabb komoly költést követően megbüntetné őket a pénzügyi fairplay szellemében. A párizsiak megoldása viszont nem tetszik Di Mariának, hiszen nem szeretne kölcsönjátékosként szerepelni, éppen ezért venné fontolóra a Manchester United ajánlatát.

Ugyanakor a manchesteri ügylet sem tűnik simának, miután Louis van Gaal kijelentette, hogy egy újabb mega-igazolás előtt szeretné feltérképezni az együttesét, hogy valóban van-e szükség újabb érkezőre a középpályás sorba, és ha igen, akkor mely posztra igazoljanak. Ez az angol sajtó szerint egy-két hetet is igénybe vehet, tehát továbbra is bizonytalan Di Maria sorsa.

(Fotó:bleacherreport.com/talksport.com)