Jump to content

Arsenal - érkezik a kolumbiai kapus, Ospina

2014. 07. 27. 12:28

Az angol labdarúgó bajnokságban szereplő Arsenal együttese hivatalosan is bejelentette, hogy leigazolta a világbajnokságon igazi sztárrá váló kolumbiai válogatott hálóőr David Ospinát, aki 6 évre kötelezte el magát a londoni klubhoz, vételárát viszont nem hozták nyilvánosságra.

Az Arsenal vezetőedzője, Arsene Wenger a klub hivatalos honlapjának úgy nyilatkozott, hogy David Ospina egy rendkívüli kapus, akinek rengeteg tapasztalata is van, hiszen a kolumbiai válogatottban és a Nizza kapujában is kiválóan teljesített.

Ospina már a harmadik olyan játékos, aki a világbajnokságon mutatott eredményei miatt győzte meg az Arsenal vezetőségét, hiszen a nyáron csatlakozott klubhoz a chilei Alexis Sanchez, valamint a francia Mathieu Debuchy - előbbi a Barcelonát, utóbbi a Newcastle-t hagyta ott a londoni együttes kedvéért.

Az Arsenal a legutóbbi szezonban megnyerte az angol FA Kupát, és kiharcolta a Bajnokok Ligája főtábláján való szereplést a Premier League-ben.

(Fotó: purelyfootball.com)

Látogass el hivatalos Facebook oldalunkra, ahol írásainkat is megtalálod, valamint különleges fotókat és videókat is láthatsz!