Jump to content

James Rodriguez megállapodott a Real Madriddal - sajtóhír

2014. 07. 18. 08:17

A spanyol AS állítása szerint a világbajnokság gólkirálya, James Rodriguez szóbeli megállapodást kötött a spanyol labdarúgó bajnokságban szereplő Real Madriddal, hogy ott folytatja pályafutását. A lap beszámolója szerint a játékos és a klub mindenben meg tudott állapodni, innentől már csak a Monacón és a spanyolokon múlik, hogy létrejön-e az egyezség. A hercegségbeliek egybehangzó hírek szerint 80 (!) millió eurót kérnek "Hameszért".

A világbajnokság előtt nem sokan hitték volna, hogy az átigazolási szezon egyik legkapósabb szereplője pont a Monaco kolumbiai támadója, James Rodriguez lesz. A brazíliai világbajnokságon azonban nagyon kijött a lépés a fiatal játékosnak, hat góljával a torna gólkirálya lett, egy csapásra berobbant a nemzetközi köztudatba. Jamesért sorban állnak az európai elit klubok és úgy tűnik a versenyből a Real Madrid jöhet ki a legjobban, ugyanis a királyi gárda vezetőinek sikerült megállapodniuk a futballistával.

Legalábbis ezt állítja a spanyol AS, amely szerint a klub és a játékos már egymás tenyerébe csapott, innentől kezdve már "csak" azon múlik a klubváltás létrejötte, hogy a Monaco és a Real Madrid dűlőre tud-e jutni egymással. A Monaco a hírek szerint 80 millió eurót kér Jamesért, ennyi pénze ugyanakkor nincs a Madridnak. Így jön képbe Angel Di Maria, akinek eladásából fedezhetnék a kolumbiai vételárának egy részét. Di Mariát a Manchester United és a PSG vinné, az AS szerint utóbbi lehet a befutó, a párizsiak 60 millió eurót adnának az argentinért.