Jump to content

Vb-t megjárt fiatal francia a Bayernben?

2014. 07. 17. 14:03

A Twitteren keringő hírek szerint a Bayern München szeretné megszerezni a Real Sociedad fiatal francia támadóját, Anoine Griezmannt. A világbajnokságon a sérült Franck Ribéry-t helyettesítő 23 éves játékosért a hírek szerint 30 millió eurót kell fizetniük a kérőknek, akik között a Bayern München is megtalálható.

Griezmann nagyon jó benyomást tett a szakemberekre a világbajnokságon, amikor beállt, a francia válogatott lendületesebb lett, maga a játékos is több veszélyes szituációt dolgozott ki, igaz gólt végül nem szerzett. Griesmann teljesítményét a beszámolók szerint több játékosmegfigyelő is a helyszínen követte, egyes hírek szerint még a Bayern München szakemberei is Brazíliába utaztak és több mérkőzésen meg is nézték a támadót.

Griesmann játékáért már régóta rajong Pepp Guardiola, a bajorok szakvezetője, a spanyol szakember még amikor a Barcelona második csapatánál volt edző, le is akarta igazolni a fiatal franciát, ám végül az ügylet ismeretlen okokból akkor még elmaradt, ám a mostani átigazolási szezonban akár létre is jöhet.

(Fotó:insidespanishfootball.com/Forrás:bmmhirek.tumblr.com)