Jump to content

Vb 2014: Joachim Löw folytathatja

2014. 07. 15. 09:07

Nagy valószínűséggel továbbra is Joachim Löw marad a német labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya. A friss világbajnok együttes mestere 2016-ig írt alá szerződést a szövetséggel, ám bármikor kiléphet. Löw azonbban nyilatkozatai és német lapértesülések szerint nem kíván távozni.

Ami működik, azt nem kell bolygatni. Legalábbis ezt gondolja a vasárnap világbajnoki címet szerző német válogatott szövetségi kapitánya, valamint a Német Labdarúgó Szövetség is. Joachim Löw szerződése még két évig él, ám a siker után akár szabadon távozhatott volna a szakember.

Német lapértesülések szerint azonban Löw szívesen maradna a kispadon, és erre utalt a világbajnoki döntő után adott interjúja is, melyben kifejetette a német televíziónak, hogy ugyan még egyeztet a szövetség vezetőivel, de nem érzi kérdésesnek a folytatást.
A szövetség is hasonlóan nyilatkozott, szerintük mindenképpen marad a kapitány, aki a negyedik német szakember, aki világbajnoki címet szerzett a Nationalelffel.

(Fotó: images99.com)

(Látogass el hivatalos Facebook oldalunkra, ahol írásainkat is megtalálod, valamint különleges fotókat és videókat is láthatsz!)