Jump to content

Bevásárolna a Liverpool, Reus és Lukaku érkezhet

2014. 07. 15. 08:41

Szenzációs üzletre készül a Liverpool futball csapata, legalábbis szigetországi sajtóinformációk szerint. Brendan Rodgers állítólag Romelu Lukakut és Marco Reust is Liverpoolba akarja csábítani, és a két játékosért összesen 70 millió fontot sem sajnálna kiadni. Lukakuval kapcsolatban a Chelsea-vel kell megállapodnia, míg Reus esetében a Borussia Dortmundot kell meggyőznie a 'Pool menedzserének.

Liverpoolban természetesen a cél az, hogy valahogy pótolják a pótolhatatlant, a legutóbbi idényben 31 góljával gólkirályi címet nyerő Luis Suárezt. Ez nem lesz egyszerű, mindenesetre Brendan Rodgersnek a Vörösök menedzserének van már ötlete, hogy kivel helyettesítse a remek támadót, pénz mindenesetre lesz rá.

A hírek szerint a Liverpoolt az előző idényben bajnoki ezüstig vezető szakember a Suárez eladásából befolyó összeget Romelu Lukakura és Marco Reus-ra költené. Egyik játékos megszerzése sem lesz egyszerű, ugyanis mindkettőt szerződés köti jelenlegi csapatához, ráadásul mind Lukaku mind Reus meghatározó játékosa jelenlegi klubjának. Lukakut igaz a Chelsea kölcsönben játszatta az Evertonnál az előző idényben és a londoniak továbbra is számítanának a szolgálataira, főleg, hogy a városi rivális vetett szemet rá. Reus a Dortmundban szárnyalt az idény során, a vb-ről azonban sérülés miatt lemaradt. Lukakuért legalább 26 millió fontot kell letennie az asztalra a Liverpoolnak és állítólag a felek nem is állnak annyira messzire megállapodástól, míg Reusért 45 millió fontot kellene fizetnie a szigetországi klubnak.

A Liverpool a két említett játékoson kívül szeretné Ardan Turant is a csapatában látni, valamint már szinte csak az aláírás hiányzik Divock Origi, Lazar Markovic és Wilfried Bony átigazolási papírjairól.

(Fotó:bleacherreport.com)