Jump to content

Kaká az MLS-be szerződhet

2014. 06. 20. 14:00

Amerikai sajtóértesülések szerint az MLS-ben szereplő Orlando City együttesébe igazol Kaká, az AC Milan aranylabdás brazil futballistája. A brazil játékmester akinek fényes karrierje 2009-ben tört meg, a hírek szerint a következő idény első felét még Brazíliában, a másodikat viszont már Amerikában kezdi meg.

Az ESPN, valamint az Orlando Sentinel honlapja arról számolt be, hogy a 2007-ben a világ legjobb labdarúgójának választott játékmester távozik az olasz klubtól és a következő idény első felét még nevelőegyesületében, a Sao Paulóban tölti, ezt követően pedig csatlakozik a floridai klubhoz.

A 32 éves Kaká 2003-ban szerződött a Milanhoz, amellyel bajnoki címet és Bajnokok Ligáját is nyert. A játékos 2009-ben 65 millió euróért a Real Madridhoz igazolt, ám ezt a lépését gyaníthatóan örökre bánni fogja, ugyanis ettől kezdve pályafutása meredeken ívelt lefelé. Kaká ugyan bajnoki címet is ünnepelhetett Madridban, de az ott töltött négy szezonban finoman szólva sem tudta megismételni az Olaszországban mutatott teljesítményét.

Tavaly nyáron visszatért a milánóiakhoz, de a csapattal együtt ő is gyengélkedett, nem véletlenül maradt ki Scolari válogatottjából. Kaká szerződése ugyan még egy évig érvényes, azonban egy záradék szerint, mivel a Milan nem harcolta ki az európai kupaindulást, távozhat.

(Fotó:sport365.hu/celebritygossip24.blogspot.com)