Jump to content

Wenger aláírta új szerződését

2014. 05. 30. 15:32

Ahogy arról korábban honlapunk is beszámolt, Arsene Wenger három évvel meghosszabbította az idén nyáron lejáró kontraktusát az Arsenal együttesével. Az angol Premier League-ben szereplő londoni csapat francia szakvezetője 1996 óta irányítja a bajnokságban idén negyedikként végző, ezzel ismét BL-induló Ágyúsokat.

Szinte biztosra lehetett venni, hogy Wenger és az Arsenal kapcsolata nem szakad meg, az új szerződés aláírása csak idő kérdése volt. Az egyezség megköttetett, ennek értelmében a francia edzőlegenda 2017 májusáig marad Londonban.

„A klub mindig is hitt bennem, amiért én örökké hálás leszek. Voltak fantasztikus periódusai a mögöttünk hagyott időszaknak, de voltak olyan időszakok is, amikor nagyon össze kellett fognunk. Minden esetben amikor ezt az összefogást kikezdte valami, akkor mi jól reagáltunk arra. Úgy gondolom, hogy én is lojális voltam mindig a klubhoz, és remélem, hogy a jövőben is történelmet írunk majd. Biztos vagyok abban, hogy sikerülni fog mindez” – mondta Wenger a szerződés aláírása után.

Arsene Wenger vezetésével az Arsenal háromszor nyerte meg a Premier League bajnoki trófeáját, az FA-kupát ötször, míg az angol Szuperkupát négyszer hódította el. A francia szakember a hírek szerint nyáron alaposan megerősítheti csapatát, amelybe többek között védőt is kell igazolnia, ugyanis Bacary Sagna a L’Équipe-nek is megerősítette azt amit már amúgy is mindenki sejtett, hogy elhagyja a londoni együttest.

(Fotó:sillyseason.com)