Jump to content

Hidi Patrik: nagy lépés a karrieremben a Real Oviedo

2017. 08. 03. 10:50

A Budapest Honvéd csapatától távozó Hidi Patrik úgy fogalmazott, nagy lépés a pályafutásában, hogy a spanyol másodosztályú Real Oviedóban futballozhat.

 

"Rendkívül fontos lépés ez az életemben, mert először játszom külföldön. Itt jobb a futball, a spanyoloknak van a legerősebb bajnokságuk a világon. Ez is arra ösztönöz, hogy fejlődjek és még jobb legyek" - nyilatkozta a klub honlapjának a középpályás, akit szerda délután mutattak be a spanyol együttesnél.

Hidi tíz év után a bajnokcsapat kapitányaként távozott Kispestről, kedden átesett a kötelező orvosi vizsgálaton, és kétéves szerződést írt alá.

A szerdai ünnepélyes eseményen reményét fejezte ki, hogy az elkövetkező időszak hozzásegíti a válogatottsághoz. A stílusáról elmondta, hogy technikás játékosnak tartja magát, aki jól lő és pontos, hosszú indításokkal segíti a támadásokat.

"Még csak egy edzésen vagyok túl, de megismertem a csapattársaimat, akik nagyon barátságosak, vendégszeretők és nagyon jó emberek" - vélekedett a 26 éves labdarúgó.

Az intézményi kapcsolatokért felelős klubvezető, César Martín kiemelte, hogy Hidi Patrik támadó szellemű játékos, akinek nagyon jó a labdakezelése és remekül helyezkedik.

"Nagyon örülünk az érkezésének, erősítést jelent számunkra. Nagyra értékeljük a lelkesedését és mi is azt szeretnénk, hogy további fejlődésével hozzájáruljon csapatunk sikeréhez" - magyarázta.

A játékos menedzsere, Filipovics Vladan kedden közölte, hogy az elmúlt hónapok során több országból érdeklődtek Hidi iránt, akinek görög, orosz, szlovák és magyar ajánlatai is voltak.

 

(Forrás: Forrás:sportrajongo.hu, mti / Fotó: MTI, rangado.hu)