Jump to content

Király és a Hali hosszabbítottak

2017. 03. 31. 12:48

További két évig még biztosan folytatja pályafutását és ezt a Haladás csapatában teszi Király Gábor, aki mellett Bosnjak Predrag is szerződést hosszabbított csütörtökön.

 
„Csütörtök kora délután meghosszabbította nyáron lejáró szerződését Király Gábor és Bosnjak Predrag. A 108-szoros válogatott kapus és az egyszeres válogatott védő egyaránt 2019. június 30-ig írt alá a Szombathelyi Swietelsky-Haladáshoz" - áll a Haladás honlapján található szűkszavú közleményben.

„A szerződéstervezet már egy ideje előttem volt, szerettem volna megvárni míg a sérülésemből teljesen felépülök és látom a klub jövőbeli elképzeléseit. Minden összeállt, csütörtökön  elérkezettnek láttam az időt, hogy aláírjuk a kontraktust" - mondta már saját weboldalán a szürke mackós kapus.  "Kétezer-tizenkilenc nyaráig köteleztem el magam nevelőegyesületemhez, így a kétezer-tizenötös hazatérésem utáni két éves szerződést plusz két évvel meghosszabbítottuk. A lehetőség most is ott lesz, hogy ha úgy hozza az élet, szezon közben is abbahagyhatom a játékot. Örülök, hogy újabb két évig szolgálhatom a Haladást és a jubileumi, huszonötödik bajnoki szezonomat zöld-fehér mezben játszhatom!”
(Forrás: Forrás:sportrajongo.hu, haladas.hu, kiralygabor.eu/ Fotó: mti)