Jump to content

Doll és Storck kibékültek

2017. 03. 31. 12:51

A zöld-fehérek trénere sérelmezte, hogy semmilyen tájékoztatást nem kapott a szövetségtől és a válogatott stábjától sem játékosainak állapotáról. Amint eljutottak a hírek a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányához, Bernd Storckhoz rögtön felhívta a Fradinál dolgozó honfitársát, és tisztázta vele a félreértéseket.

 
A Ferencváros vezetőedzője Thomas Doll a szerdai Ferencváros-DVTK kupamérkőzés utáni sajtótájékoztatón megjegyezte, hogy két játékosa Botka Endre és Kleinheisler László sérülten tért vissza válogatott-szünet után. A zöld-fehérek trénere sérelmezte, hogy semmilyen tájékoztatást nem kapott a szövetségtől és a válogatott stábjától sem játékosainak állapotáról. Amint eljutottak a hírek a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányához, Bernd Storckhoz rögtön felhívta a Fradinál dolgozó honfitársát, és tisztázta vele a félreértéseket.

"Thomas Doll nyilatkozatát követően ma reggel azonnal felhívtam telefonon a Ferencváros vezetőedzőjét, mert úgy vélem, a közvetlen kommunikáció hasznosabb és hatékonyabb, számomra pedig nagyon fontos az egyik magyar topcsapat vezetőedzőjének véleménye. Több olyan dologról is beszélgettünk, melyek tisztázásra szorultak, a mostani konkrét esettel kapcsolatban pedig kiderült, hogy félreértéseknek köszönhetően alakult ki. Örülök, hogy ezeket a telefonbeszélgetés során sikerült tisztáznunk, de fontosnak tartom, hogy a jövőben is személyesen kommunikáljunk egymással, amikor erre szükség van, hiszen két szakember számára ez az egyeztetések megfelelő módja. Akárcsak eddig, a jövőben is mindig elérhető vagyok a magyar bajnokságban dolgozó edzők számára, így nem szükséges sajtótájékoztatón, mások bevonásával üzenniük hasonló esetekben" - mondta az esetről az mlsz.hu-nak Bernd Storck.
(Forrás: Forrás:sportrajongo.hu, mti / Fotó:mti, origo,)