Jump to content

Bódog Tamás hisz a bentmaradásban

2017. 03. 31. 12:54

Harmadik hete irányítja az OTP Bank Ligában 11. helyen álló Diósgyőr csapatát Bódog Tamás. A korábbi ötszörös magyar válogatott hátvéd már két mérkőzésen látta játszani csapatát, a Nyíregyháza és a Ferencváros elleni összecsapáson is elégedett volt a látottakkal.

 
 
 

„Nem vállaltam volna el, ha nem lenne reális megvalósítani a bennmaradást. Van lemaradásunk is és a következő hetek sorsolása sem egyszerű, de ettől függetlenül a csapat képes rá és alkalmas, hogy ezt a nehéz feladatot megoldja” – nyilatkozta a Dániából hazatért szakember. 

A Magyar Kupa-negyeddöntő első mérkőzésén a korábbi Diósgyőr-játékos, Bognár István is pályára lépett. A középpályás nagyon szurkol a DVTK-nak, úgy gondolja, van esélye egykori együttesének, hogy bent maradjon az NB I-ben. „Szurkolok nekik. A Diósgyőrre szüksége van az NB I-nek. Ritka az ilyen klub, főleg vidéken, ahol ekkora fanatikus szurkolótábor áll a csapat mögött. Nagyon jó lenne, ha jövőre is az NB I-ben játszanának, nem csak a játékuk, a keret minősége alapján is helyük van az első osztályban” – mondta.
(Forrás: Forrás:sportrajongo.hu, mti / Fotó: mti)