Jump to content

Fradi: magasabb fizetéssel marasztalják Bödét

2015. 09. 16. 14:40

A mai nap egyik kiemelkedő híre volt, hogy Böde Dánielért bejelentkezett a lengyel Lech Poznan. A Fradi gólerős támadója, aki a mostani bajnokságban eddig 8 mérkőzésen 10 gólt szerzett egyike a zöld-fehérek legértékesebb játékosának, apró szépséghiba, hogy szerződése az idény végén lejár. Bödét, amennyiben nem hosszabbít a Lech ingyen viheti a nyáron, ezt természetesen a Fradi-vezetőség nem el szeretné kerülni, így akcióba lendültek.

A Blikk értesülései szerint Bödét magasabb fizetéssel marasztalná az Európa-ligából csúfos vereséggel kieső Fradi és a tárgyalások már meg is kezdődtek. Nem véletlenül próbál a Fradi-vezetőség gyorsan dűlőre jutni Bödével, hiszen a játékos fél évvel szerződése lejárta előtt elkezdhet tárgyalni a kérőkkel, így a Fradinak legkésőbb decemberig meg kellene egyeznie a játékossal.

A napilap hozzáteszi, a fővárosi klubnál nem szeretnének úgy járni, mint ahogy a Videoton járt Nikolics Nemanjával, akivel nem sikerült megegyezni, és ingyen távozott Lengyelországban, ahol azóta is ontja a gólokat és a liga legjobban fizetett játékosa lett a 123 millió forintnyi eurós fizetésével.

A lap úgy tudja, a ferencvárosi klubvezetés már többször leült a játékossal és menedzserével, a támadónak nincs ellenére a hosszabbítás, az egyeztetések folyamatosak, de a megállapodáshoz várhatóan az eddigieknél magasabb fizetést kell kínálnia a klubnak.

(Forrás:sportrajongo.hu;blikk.hu/Fotó:sport365.hu)