Jump to content

Magyar-román - gőzerővel készül a válogatott

2015. 09. 02. 09:48

Gőzerővel készül a magyar labdarúgó válogatott a pénteki románok elleni csatára. Bernd Storck megbízott szövetségi kapitány tegnap egy edzést tartott a románok mellett az északírek elleni Európa-bajnoki selejtezőre is készülő magyar labdarúgó-válogatott tagjainak.

A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának beszámolója szerint a Telkiben készülő válogatott tagjai orvosi vizsgálatokon vettek részt, majd egy 90 perces tréning szerepelt a programban. A hétfői, U21-es csapattal játszott felkészülési mérkőzésen szerephez jutók regenerálódással töltötték a napot.

A válogatott tagjai felköszöntötték Lovrencsics Gergőt, aki kedden (ma) ünnepli 27. születésnapját.

A mai napon két edzés vár majd a játékosokra, s a szakmai stáb eredeti terveinek megfelelően ezeken már mindenki közösen edz majd. Jelen állapot szerint egészségügyi probléma nem akadályoz egyetlen játékost sem a munkában.

A magyar csapat pénteken 20.45-től fogadja a román együttest a Groupama Arénában, hétfőn pedig az északírek vendége lesz Belfastban.

Időközben már azt is tudni lehet, hogy a német Felix Brych lesz a pénteki magyar-román játékvezetője. Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) honlapjának beszámolója alapján a 40 éves bíró munkáját Mark Borsch, Stefan Lupp, Rafael Foltyn, Bastian Dankert és Marco Fritz segíti majd. Brych pályafutása egyik legnagyobb sikereként tavaly Európa Liga-döntőt vezetett.

(Forrás:sportrajongo.hu;mti/Fotó:mti)