Jump to content

Casoni: van esélyünk a továbbjutásra

2015. 07. 29. 08:43

Ahogy arról korábban már beszámoltunk a Videoton hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a BATE Boriszov együttesével a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtezőjének 3. fordulójában. A fehérváriak a döntetlen és különösen a hazai pályán bekapott gól miatt nehéz helyzetben várhatják a visszavágót, ám Bernard Cassoni szerint sikerülhet a továbbjutás.

„Csalódott vagyok az eredmény miatt, mert jól játszottunk, megérdemeltük volna a győzelmet – olvasható Bernard Casoninak, a Vidi francia szakvezetőjének a nyilatkozata a vidi.hu-n. – Jók voltunk a párharcokban, és jó pár lehetőségünk volt arra, hogy mi szerezzük meg a vezetést. Többet érdemeltünk volna, hiszen mentálisan is ellenfelünk fölé nőttünk. Jó úton vagyunk, az viszont hiányzik, hogy ezt egy győzelemmel is megpecsételjük. Sajnálatos, hogy Juhász megsérült és le kellett cserélni, valamint Kovács is összeszedett egy kisebb sérülést. A közönség megtapsolta a csapatot, ez is mutatja, hogy összességében jól játszottunk. Luijckx öngóljánál történt egy kisebb szabálytalanság, de egy nemzetközi meccsen ezt nem mindig fújják le, Ivanovszki góljánál pedig tévesen ítéltek lest. Ezek viszont olyan momentumok, amik sajnos benne vannak a fociban. A BATE vezetése után is szervezettek maradtunk, ez mindenképpen fejlődés a csapat életében. Továbbra is van esélyünk a továbbjutásra, ám ehhez gólt kell szereznünk idegenben. Azon leszünk, hogy sikerüljön.”

A Vidi francia mesterének a dolgát nehezíi, hogy csapata egyik legjobbját, Juhász Rolandot a 29. percben le kellett cserélni és az első hírek szerint a hátsó keresztszalagja sérült meg. A sérülés súlyosságát egyelőre még nem tudni, de előfordulhat, hogy a válogatott védő több hetet is ki kényszerül hagyni. A visszavágót jövő szerdán rendezik Fehéroroszországban.

BL-selejtező, 3. forduló, 1. mérkőzés:
Videoton FC-BATE Boriszov 1-1 (0-0)
Székesfehérvár, 3112 néző, v: Alekszandar Sztavrev (macedón)
gólszerző: Vinícius (89.), illetve Luijckx (56., öngól)

(Forrás:sportrajongo.hu;/Fotó:mti)