Jump to content

Haladás: ölelni tilos, különösen az ex-edzőt!

2015. 05. 05. 17:21

A nyugat.hu úgy tudja, hogy Kuttor Attila, az NB I-ben szereplő Haladás vezetőedzője kitette az első csapat keretéből Iszlai Bencét, Rózsa Dánielt és a klubikonnak számító Halmosi Pétert. Az ok prózai, a három futballista a lap állítása szerint a Dunaújváros elleni - amúgy 4-1-re elbukott - mérkőzés végén öleléssel üdvözölték a csapat egykori edzőjét, az októberben a 11. forduló után menesztett Artner Tamást.

Nagy árat fizetett a Rózsa, Iszlai, Halmosi hármas amiért egykori edzőjüket öleléssel köszöntötték a Dunaújváros elleni bajnoki végén. A szombathelyi csapat tagjai a 4-1-re elbukott összecsapás után odafutottak Artner Tamáshoz és megölelték, így köszöntve egykori mesterüket. A hármak cselekedete úgy tűnik alaposan kiverte a biztosítékot Kuttor Attilánál, a Hali jelenlegi vezetőedzőjénél, ugyanis a nyugat.hu hírei szerint Halmosiék már nem az első csapat tagjai, az egykori NB I-es játékos kitette őket a keretből.

Kuttor "húzása", ha igazak a lap által leírtak, akkor igen csak meglepő, hiszen Artner neve szinte egybeforrt a Haladással, tőzsgyökeres szombathelyiként rengeteget tett a város labdarúgásáért, több futballistával a viszonya túlmutat az edző-játékos kapcsolaton. A jelenlegi vezetőedző - még egyszer mondjuk, amennyiben igazak a hírek - mérhetetlenül kicsinyes megoldást választott, és azt sem igazán értjük, hogy tettét a féltékenység, vagy a vereség miatti düh vezérelte, esetleg elárulva érezte magát mert játékosai az ellenfél edzőjét ölelgették. Bárhogy is legyen, egyrészt érthetetlen, hogy Halmosiék "akciója" miért érintette Kuttort ennyire érzékenyen, másrészt ez az intézkedés - még egyszer utoljára, ha igazak a hírek - akkor felháborító is egyben. Ugyanakkor a magyar labdarúgással kapcsolatban az ember már semmin sem lepődik meg, hangozzék ez bármennyire is elcsépelten.

A szombathelyi klubot amúgy megkereste nyugat.hu, de érdemi választ nem kapta - nem érték el a Hali vezetőségét - arra a kérdésükre vonatkozóan, hogy valóban amiatt került-e ki az első csapat keretéből a Rózsa, Iszlai, Halmosi hármas, mert öleléssel köszöntötték egykori mesterüket. A lap úgy tudja, hogy sem Tóth Miklós, sem Illés Béla nem tudott Kuttor döntéséről.

(Forrás:kulturmozaik.hu;mti/Fotó:sport.hir24.hu)