Jump to content

NB 1: Nyerni tudott a Győr hazai pályán

2015. 04. 26. 19:05

A pályán kívüli gondokkal küzdő ETO végig támadásban maradva, két kapufát is lőve győzte le a Puskás Akadémia csapatát. A győztes gólt Priskin Tamás szerezte, Kamber nagszerű passzából.

Győri ETO - Puskás Akadémia 1-0

A nehéz helyzetben levő Győr fogadta a Puskás Akadémiát, pusztán játékosállomány alapján a hazaiak számítottak volna esélyesnek, de a Quaestor botrány körülményei rányomták bélyegüket a győriek hangulatára. Pláne, hogy jelen állás szerint jövőre csak a harmadik vonalban indulhatnak a győriek. Ilyen felvezetéssel érkezett meg a Puskás Akadémia az ETO Parkba.

Az első helyzet Rudolf előtt adódott, Koltai passzát vágta fölé közelről a csatár. Nem váratott sokáig a válasz magára, Lencse lépett ki egy az egyben, Pogacsics azonban bravúrral védett. Rudolf ezután szabadrúgásból a kapufát találta el, a sorfal nem állt túl stabilan. Rudolf aztán továbbra is elemében maradt, Brdarovszki passzát kevéssel lőtte mellé.

A Győr a második félidőt is helyzettel kezdte, ezúttal Koltai Tamás találta el a kapufát az igencsak aktív Rudolf átadását követően. A hatvanadik percben aztán a PAFC pillanatai következtek, előbb Fiola lőtt kevéssel mellé, majd Pogacsicsnak kellett nagyot védenie Kleinheisler átlövésénél.

Hogy aztán a 64. percben megszerezze a vezető gólt a Győr, Kamber ívelt előre, Priskin pedig kapásból óriási gólt lőtt. Ezután még volt 1-1 nagy helyzet, Koltai és Lencse révén, az eredmény azonban nem változott, a játék képe alapján megérdemelten nyert az ETO.

(pd)

(Forrás: sportrajongo.hu, fotó: sport.hir24.hu)