Jump to content

NB I: Újabb érdeklődők Nikolics iránt

2015. 01. 28. 00:31

Nemanja Nikolics élete szezonját futja, bekerült a válogatottba, és 16 találattal vezeti az NB I góllövőlistáját. Nem csoda hát, hogy rengetegen érdeklődnek iránta külföldről, többek közt Angliából, Franciaországból, és Spanyolországból.

Angol lapértesülések szerint a 10-szeres válogatott játékos kegyeiért újabb csapatok szálltak versenybe. Ahogy korábban megírtuk, eleinte izraeli csapatok, illetve a Sparta Praha érdeklődéséről lehetett hallani, azonban a legfrissebb hírek szerint nevesebb együtteseknél is felmerült Nikolics neve.

A Daily Mail a Crystal Palace, a Reading, a Bordeaux, valamint a Celta Vigo nevét említi Nikolics elsőszámű kérői között, akinek a vételárát nagyjából 500 000 fontra teszik.

Figyelembe véve az összeg nagyságát, jelen pillanatban a Crystal Palace tűnik a legesélyesebbnek a fent említett klubok közül. A londoniak Rudy Gestede-t szerették volna megszerezni a Blackburntől, ám ez a transzer zátonyra futni látszik, így más lehetőségek után kellett néznie Alan Pardew-nak. Amennyiben a fehérváriak támadója végül a Selhurst Parkban köt ki, ő lehet a csapat történetének harmadik magyar játékosa Torghelle Sándor és Király Gábor után.


(la)

(sportrajongo.hu, dailymail.co.uk / fotó: origo.hu)