Jump to content

NB 1: Öt távozó Újpesten

2014. 12. 09. 17:43

Ma hivatalos honlapján számolt be az Újpest arról, hogy a továbbiakban öt légiós játékára nem számít többé. A legnagyobb név közülök Rodrigo Rojo, de Neboja Koszovics, Berat Ahmeti, Aristote Mboma és Jérémy Serwy is új csapatot kereshet magának.

Kovács Zoltán sportigazgató az ujpest.fc.hu-nak beszélt a távozókról. Ahmeti, Mboma, és Serwy ősszel nem mutatott olyan formát, mellyel a továbbiakban az Újpest hasznára váltak volna. Koszovics a Standard Liege-től érkezett kölcsönbe, az Újpest nem kezdeményezte ennek folytatását, Rojo pedig vélhetően valamelyik partnerklubban folytathatja, miután ő is kölcsönben szerepelt az Újpestnél ősszel.

A lila-fehérek idén hosszú idő után olyan őszt zártak, mellyel elégedettek lehetnek a drukkerek, volt, hogy a 3. pozíciót foglalta el az Újpest FC. Masszívan védekező csapatot sikerült összeraknia Nebojsa Vignjevicsnek, azonban a támadójátékon van még mit csiszolni. Az Újpest holnap a Ferencváros ellen játszik a Ligakupában, azonban kevés esélye van a továbbjutásra az odavágón elszenvedett 1-4 után.

(pd)

(Forrás: sportrajongo.hu, nemzetisport.hu, ujpest.fc.hu, fotó:dhnet.be)