Jump to content

NB 1: Könnyed Fradi siker a Pápa ellen

2014. 12. 05. 22:23

Sima győzelemmel búcsúzott az idei bajnoki meccsektől a Ferencváros, miután 2-0 arányban győztek a Lombard Pápa ellen az NB I 17. fordulójának pénteki játéknapján. A Fradi Kukurozovic és Gera góljaival nyert, de még vár rájuk egy meccs idén a Ligakupában, az ősi rivális ellen.

A Fradi már az első félidőben eldöntötte a találkozó kimenetelét. Nehéz pillanat csupán Dibusz kapu előtti cselezgetése lehetett volna, de utána beszorították a vendégeket a zöldek. A vezető gólt Kukurozovic szerezte, miután Gera beadását Csizmadia a légiós elé fejelte, aki mattolta Szűcsöt.

Az exfradista hálóőr kapuját aztán Gera is bevette, büntetőből. A gól előtt Bogunovics volt szabálytalan, a tehetséges Nagy Dominikot buktatta. Fordulást követően aztán némi élet költözött a Pápába, Sluka mellé, Frizoni pedig a kapufára lőtt. Kapufáig a Fradi is eljutott aztán, Busai nevéhez köthető az eset, aki egyébként csupán csere volt, pedig hétközben az Újpestnek 3 gólt is vágott. Abból a csapatból viszont csak Batiknak sikerült a kezdőbe verekednie magát.

Nem izzadt meg a Pápa ellen a Fradi, és így feljött Doll csapata a 3. helyre. Hogy ott is maradjanak Geráék, ahhoz a Diósgyőr, és a Debrecen veresége szükséges, előbbi az Újpest, utóbbi az MTK ellen játszik vasárnap.

(pd)

(Forrás: sportrajongo.hu, fotó: nemzetisport.hu)