Jump to content

NB 1: Vajon Miriutával megindul-e felfelé a Győr? - Beharangozó II. rész

2014. 11. 28. 16:00

A labdarúgó NB I 16. fordulójában nem csak a PMFC avat új edzőt, de a Győr is ahol az egykori magyar válogatott játékos, Miriuta Vasile vette át az irányítást. A szakembertől azt várják, hogy felrázza a csapatot, ám a Paks ellen nem lesz könnyű dolga. Ahogy a PAFC-nak sem a DVTK ellen, a mérkőzés pikantériáját ráadásul fokozza, hogy Benczés Miklós egykori klubja ellen vezeti a jelenlegit.

2014. 11. 29. Szombat 18:00 Puskás Akadémia - DVTK

Benczés Miklós számára pikáns párosítás ez, hiszen volt csapata ellen irányíthatja a felcsútiakat. A Diósgyőr megint szebbik arcát mutatja újabban, és 3 ponttal vezetnek a 4. helyezett Pakssal szemben a dobogós csatában. Előzetesen az ő győzelmüket várhatjuk, annál is inkább, mert idén csak a Vidinek van kevesebb veresége, mint Kádáréknak.

2014. 11. 29. Szombat 20:00 Ferencváros - Kecskemét

A nyitányon Böde mesterhármasával nyertek a zöldek, a csatár azonban azóta nem termeli így a gólokat. A Fradi legutóbb egy értékes döntetlennel távozhatott Fehérvárról. A Vidi ellen azonban a Kecskemét sem kapott ki, és Bebetoék idén kimondottan tetszetősen játszanak, szóval sokkal meglepőbb lenne ismét egy sima Fradi győzelem, mint nyáron.

2014. 11. 30. Vasárnap 16:30 DVSC - Nyíregyháza

A bajnokság elején a Nyíregyháza elleni döntetlennel kezdődött a Loki gyengébb szereplése, van tehát miért visszavágnia Tiszáéknak. Nagyjából azóta össze is kapták magukat, viszont a Szpari is vidáman várhatja a keleti rangadót, hiszen legutóbb a Pécset sikerült kiütniük.

2014. 11. 30. Vasárnap 18:30 Győr - Paks

Kevesen gondolták volna 15 fordulóval ezelőtt, hogy félidőben a Paks jóval előrébb lesz, mint a Győr. Pedig ez a helyzet. Csertői Aurél csapatának nagyon bejött az ősz, jól és eredményesen is játszanak. Győrben pedig nem jött össze semmi, főleg a helyzetkihasználással volt gond, a jó támadósor ellenére. Most Miriuta Vasile személyében új vezetőedző költözött a kispadra, meglátjuk vele sikerül-e feltámadnia a zöldeknek.

(pd)

(Forrás: sportrajongo.hu, fotó: haon.hu)