Jump to content

NB 1: Tavasz van, gól nincs

2014. 11. 28. 21:49

Hivatalosan elrajtolt a tavasz a labdarúgó NB I-ben. A Dunaújváros és a Honvéd találkozója azonban gólt nem hozott. A hazaiak már az első félidőben eldönthették volna a meccset, ám a helyzeteiket kihagyták. A hajrában aztán a vendégek akarata érvényesült, de betalálni így sem sikerült, maradt a 0-0.

Az otthon (mármint valódi otthonában) szereplő Dunaújváros a kezdeti nehézségeket leszámítva uralta az első félidőt, és több alkalommal is veszélyeztetni tudott Dobos Barna együttese. A legnagyobb lehetősége Petneházinak volt, valamint Zsótér is ígéretes helyzetben bizonyult pontatlannak. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a Honvéd gólig jutott, azonban a játékvezető annullálta azt, a televíziós visszajátszások alapján tévesen.

A hazaiak lendülete aztán fordulás után is megmaradt, hogy aztán fokozatosan elhaljon Nikháziék igyekezete. A Honvéd egyre inkább irányította a mezőnyjátékot, és lassacskán lehetőségekig is jutottak. A Dunaújváros kapujában ezúttal Nagy Gergely állt, akit "be is lőttek" a vendégek. Leginkább a hajrában, Bobál és Baráth helyzeteinél kellett kapaszkodni a hálóőrnek, ám ezekből sem született gól.

A játék képe alapján igazságos a döntetlen, bár a nézők szempontjából balszerencsés, hogy ez nem járt együtt gólokkal is.

(pd)

(Forrás: sportrajongo.hu, fotó: sport.hir24.hu)