Jump to content

NB 1: Keleti derbivel zárul a forduló - Beharangozó II. rész

2014. 11. 07. 12:30

A forduló egyik legérdekesebb mérkőzése zárja a kínálatot, ahol a Diósgyőr fogadja riválisát, a Nyíregyháza csapatát. Emellett szó esik még a Debrecen és a Győr találkozójáról is, valamint a második helyezett MTK-ról, akik az utolsó Haladáshoz látogatnak.

2014. 11. 08. Szombat 18:00 PMFC - Győr

Az edzőváltásoknak köszönhetően egyre több mérkőzésen feszülnek egymásnak olyan csapatok, ahol új a szakvezető. Most is ez a helyzet. Pécsen Kulcsár Árpád a megbízott mester, Győrben pedig Tokody Tibor vezetésével egy ötfős stáb irányít. Az előző körben egyikük sem lehetett túl boldog. A Pécs kikapott a Dunaújvárostól, pedig kétszer is vezettek, az ETO pedig ikszelt. Még rapszodikus idei formája ellenére is a Győr az esélyes, Pécsen pedig muszáj lenne pontokat szerezni, hiszen vészesen közeledik a kiesőzóna.

2014. 11. 08. Szombat 20:00 DVSC - Dunaújváros

Araszol előre a Loki, azonban a gyenge kezdés miatt így is messze a dobogó. Az újonc mégse jelenthet problémát, Böőrék inkább hazai pályán veszélyesek, ott viszont bárkire. Apropó Böőr, a rutinos középpályás sok szép évet töltött Debrecenben, számára biztos különleges lesz a találkozó.

2014. 11. 09. Vasárnap 16:30 Haladás - MTK

Óriási a különbség a két csapat között a tabellán. A Hali legutolsó helyre csúszott vissza, az MTK pedig második. Mi mást is tippelhetnénk, mint kék-fehér győzelmet? Szombathelyen is új a vezetőedző, Szentes Lázár érdemi változást azonban gyaníthatóan csupán a téli szünet alatt hozhat, azonban ahhoz néhány igazolás is elkélne.

2014. 11. 09. Vasárnap 18:30 Diósgyőr - Nyíregyháza

A forduló egyik csúcsmeccse ez, igazi keleti derbi, a mindenkori tabellán elfoglalt helytől függetlenül. Nem is érdemes tippelni, egy mérkőzésen bármi előfordulhat. Az biztos, hogy a lelátón óriási hangulat várható, hiszen olyan ez a párosítás arrafelé, mint a Fradi-Újpest.

(pd)

(Forrás: sportrajongo.hu, fotó: nb1.hu)