Jump to content

NB 1: Pesti rangadó előtt a Fradi - Beharangozó I. rész

2014. 11. 06. 21:00

A tizennegyedik forduló is hoz izgalmasnak ígérkező mérkőzéseket. A beharangozónk első részére jut ráadásul a Fradi és az Újpest mérkőzése, a Videoton kecskeméti vendégjátéka, valamint az idén remekül helytálló Paks szereplése is.

2014. 11. 07. Péntek 19:00 Budapest Honvéd - Ferencváros

Egy nagy hagyományokkal rendelkező párosítás nyitja meg a 14. fordulót. Egyik pesti csapat sem szerepel eddig úgy, ahogy szerettek volna, a Honvéd a kiesőzóna közelében van, és edzőt is váltottak, már Csábi József irányítja a piros-feketéket. A Fradi pedig jól kezdett, azonban visszacsúsztak a hatodik helyre, bár az is igaz, hogy a dobogó csupán 3 pontra van. Az Újpest elleni vereség nagyon nem tett jót nekik, talán egy másik pesti rivális ellen visszatalálnak a sikeres útra.

2014. 11. 08. Szombat 14:00 Kecskemét - Videoton

A Videoton magabiztosan vezeti a bajnokságot, ráadásul vereségének köszönhetően az MTK le is maradt tőlük. Azonban a Honvéd elleni győzelem a megszokottnál nehezebbre sikerült, bár igaz, hogy nem kerültek nagy nyomás alá Nikolicsék. A Kecskemét pedig simán középcsapat, mutatott játékuk pedig néha többre is predesztinálja őket. A Loki és a Győr között vannak, előzetesen gondolom elfogadták volna ezt, hiszen ez dobogóközelt jelentett volna, de így sincs okuk panaszra.

2014. 11. 08. Szombat 16:00 Paks - Pápa

Egyértelmű esélyesnek számít a Paks ezen a mérkőzésen. Csertői Aurél csapata nehéz sorozaton van túl, a Fradi, Vidi, és Diósgyőr ellen a 9 pontból négyet szereztek, csak a Viditől kaptak ki. Most ismét egyértelműen ők az esélyesek, ráadásul a hazai pálya is mellettük van. Ezúttal nem állhatnak be védekezni, nekik kell támadniuk, hiszen a Pápa fogja azt csinálni, amit ők a Fradi ellen.

2014. 11. 08. Szombat 16:00 Újpest - Puskás Akadémia FC

Az Újpest emberemlékezet óta nem volt dobogón, most azonban ez is megtörtént. Csatár nélkül is menetelnek a lilák, legutóbb az MTK ellen rangadón is bizonyítottak, kis szerencsével. A Puskás pedig nagyon hullámzó idén, gyenge kezdés után zsinórban 4 győzelem, most azonban ismét vereségek, nehéz megjósolni, melyik arcukat mutatják az Újpest ellen.

(pd)

(Forrás: sportrajongo.hu, fotó: nso.hu)