Jump to content

NB 1: Négy gól és döntetlen a Loki-Fradin

2014. 10. 26. 18:18

Fordulatokban gazdag találkozón végül igazságosnak mondható döntetlenre végzett a DVSC és az FTC. A vezetést a Fradi szerezte meg, aztán a második félidő elején percek alatt fordított a Loki, de a 79. percben a csereként beállt Lauth egyenlíteni tudott.

Ugrai Roland góljával került előnybe a Ferencváros, aki egy remek indítás után Máté Péterrel a nyakán lőtt Novakovic kapujába. Az első félidőben így hiába lőhetett volna több gólt a Debrecen Kulcsár Tamás és Tisza révén is, vendég vezetéssel vonulhattak pihenőre a csapatok.

A második félidőre aztán rendkívül támadóan jött ki a Loki, és ez kamatozott, ugyanis gyors egymásutánban két gólt is elértek a piros-fehérek. Előbb Varga József rezegtette meg a hálót, rá nem jellemző módon fejjel, remekül robbant be egy jobb oldali beadásra. A hazai jobbszél végig aktívabb volt, érdekesség, hogy itt a Fraditól érkező Jovanovic játszott. Varga gólja után pedig egy rossz ferencvárosi felszabadítást használt ki a DVSC, Szakály Péter lőtt távolról nagyon nagy gólt.

A kimondottan jó iramú találkozón aztán a Fradi Lauth révén tudott egyenlíteni. A csereként beállt Busai és Lauth hozta össze ezt a gólt a hajrában, a tizenhatoson belüli összjátékkal. A hajrában aztán még felcsillant a lehetőség a Loki előtt, azonban egy rossz beadás miatt meghiúsult a vezető gól megszerzése, igazságosnak nevezhető döntetlen született.

(pd)

(Forrás: sportrajongo.hu, fotó: haon.hu)