Jump to content

NB 1: nem rúgott gólt Pápán az Újpest

2014. 09. 27. 22:33

A Fradit múlt héten igen, a Pápát azonban ezúttal nem sikerült legyőznie az Újpestnek, a Lombard szervezett védekezéssel tudott otthon tartani egy pontot a lila-fehérek ellen.

Pápa - Újpest 0-0

A Pépa Kovács László kinevezése óta nem remekel, és gólokat sem nagyon tudnak szerezni a sárga-feketék, múlt héten például a Puskás Akadémia kapuját 20 lövésből sem sikerült bevenniük Popinéknak. Az Újpest pedig a Fradit győzte le a bajnokságban legutóbb, és a kupában is sikerült továbbmenniük a Haladás ellen.

Egyik csapat mérkőzéseire sem az jellemző, hogy potyognának rajta a gólok, ez most sem volt másképp. A Pápa beállt védekezni, az Újpest pedig elsősorban a játékosok sebességét kihasználva próbált a hazai védelem mögé kerülni. Suljic járt az első félidőben legközelebb a gólhoz, azonban Bogunovic utolérte, és menteni tudott.

A második félidő aztán majdnem pápai góllal kezdődött, Popin azonban hiába ünnepelte Kenesei beívelt szabarúgása után elért találatát, a játékvezető szabálytalanság miatt érvénytelenítette azt. Nyomott az Újpest, gólt azonban nem sikerült elérniük, Simon Krisztián hiába játszott és lőtt nagy kedvvel kapura, Szűcs Lajos kapuján nem sikerült ma túljárni.

A döntetlennel értelemszerűen a pápaiak lehetnek elégedettebbek, míg az Újpest az egy ponttal továbbra is csak üldözi a dobogós csapatokat.

(pd)

(Forrás: sportrajongo.hu ; fotó: nemzetisport.hu)