Jump to content

NB 1: Vasárnap jön a derbi, de pályára lép a bajnoki címvédő is

2014. 09. 20. 00:11

Minden magyar futballrajongó érdeklődéssel várja a Ferencváros-Újpest találkozót. De nem csak ez az egy mérkőzés lesz vasárnap, a rossz formában levő címvédő DVSC ugyanis ezúttal a KTE ellen próbálhat javítani.

2014. 09. 21. 16:30 Újpest - Ferencváros

Elérkezett a derbi is, a meccs, amire talán a legtöbben odafigyelnek. Idén a szurkolói regisztrációs rendszer miatt más az ultrák hozzáállása, hírek szerint több csoport bojkottálni fogja a találkozót. A pályára koncentrálva, rég volt ilyen, hogy a két csapat ilyen előkelő helyen várhatott derbit. A Fradi ottvan az élbolyban, az Újpest pedig egészen a legutóbbi fordulóig veretlen volt, ott is csupán a Videotontól kaptak ki. Háromesélyes tehát a meccs, bár egy ilyen nagy rangadó csapatformától függetlenül is az lenne.

2014. 09. 21. 18:30 Debrecen - Kecskemét

Könnyen rávághatjuk, hogy a hazaiak az esélyesek, azonban jobban megvizsgálva nem olyan egyértelmű ez. A Loki gödörben van, nagyjából a BATE Boriszov elleni BL selejtező 93. perce óta, a Kecskemét pedig rossz kezdés után pont az ellen a Pécs elleni sikerrel indult el felfelé, akiktől a Loki egy hete kikapott. A KTE egy hete a Győr ellen mutatott biztató játékot a félbeszakadt meccsen, és egy rossz formát mutató Debrecen ellen is lehet esélyük. Akár idegenben is, ahogy a Pécs bizonyította.

(pd)

(Forrás: sportrajongo.hu ; fotó: nb1.hu)