Jump to content

Real Madrid: a szurkolók játékosokat inzultáltak - videó

2014. 09. 16. 12:17

Igen csak megviselte a városi rivális Atlético Madridtól elszenvedett hétvégi vereség a Real Madrid szurkolóit. A csapat drukkerei több játékost is inzultáltak, többek között Gareth Balet, Toni Kroost és Raphael Varanet is.

A Cuatro televízió felvételei szerint a Real Madrid szurkolói megorroltak kedvenceikre és elégedetlenségüknek hangot is adtak mind a stadionban, mind azon kívül. A Bernabeu Stadionban a kapus Iker Casillas és a helyzetek sokaságát kihagyó, igazán komoly hullámvölgyben lévő Karim Benzema voltak azok akikkel a közönség nem bánt kesztyűs kézzel, mindkettőt kifütyülték. Hasonló pár éve még elképzelhetetlen lett volna Casillasszal kapcsolatban, ám a klubikonnak számító kapus a legutóbbi szezon óta árnyéka önmagának. De rajtuk kívül megkapta a magáét Gareth Bale, Toni Kroos és Raphael Varane is. Bale-t például miután a walesi nem állt meg szót váltani a szurkolókkal, verbálisan inzultálták, sőt még az autóját is jóllehet finoman de megrugdosták, megcsapkodták. Toni Krosst és Raphael Varane-t is megtalálták a szurkolók, ők is kaptak hideget, meleget a madridistáktól, igaz a német és a francia legalább megállt nekik és autogramot adtak. Az már más kérdés, hogy a köszönöm helyett nem éppen szép szavakat kaptak cserébe az aláírásért a hírek szerint.

A Real Madrid háza táján áll a bál, a csapat botrányosan kezdte az évadot, az új szezonban már kétszer kikapott a rivális Atlético Madridtól, elvesztette a Szuperkupa-döntőt a bajnokságban pedig három forduló után egy győzelemmel és két vereséggel mindössze a 13. helyen áll. De ami még ennél is nagyobb baj, hogy a gárda vezére és legdrágább játékosa Cristiano Ronaldo állítólag nem érzi jól magát és már a télen távozna mégpedig a hírek szerint a neki rekord fizetést kínáló Manchester Unitedhez. A csapat trénere, Carlo Ancelotti mindenkit megnyugtatott együttese soros BL-mérkőzése előtt, ám gyaníthatóan az olasz mester sem nyugodt, hiszen az elnök Florentino Pérez türelme biztos, hogy nem tart kis sokáig.


(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:wikinews.org)