Jump to content

NB 1: Vasárnap folytatódik a bajnokság, pályán a Fradi, a Diósgyőr, és a Debrecen is

2014. 08. 24. 12:00

Felavatja bajnoki mérkőzésen is új stadionját a Ferencváros vasárnap a Nyíregyháza ellen, a veretlen Diósgyőr a nyeretlen Pécshez látogat, a Debrecen pedig a Haladást látja vendégül.

Augusztus 24. vasárnap 16:30: Ferencváros - Nyíregyháza

Bajnokin is debütál a Groupama Aréna. Nagy várakozás előzi meg a meccset, bizonyára félelmetes hangulatot varázsolnak a Fradi szurkolók az új stadionba, és nagy lesz az érdeklődés. A Fradi egy meccsel kevesebbet játszott idén, így hetedik, de csupán a Pápa ellen szenvedtek vereséget, a Kecskemétet és legutóbb idegenbeli rangadón a Győrt is legyőzték. A Nyíregyháza tizedik, legutóbb a Viditől kaptak ki Bajzáték, és a Ferencváros ellen újabb nehéz találkozó vár rájuk.

Augusztus 24. vasárnap 18:30: Pécs - Diósgyőr

A hazaiak idén eddig nem remekeltek, Véber György irányítása alatt még a győzelem sem jött össze. Bravúr lenne, ha épp a DVTK ellen sikerülne mindez. Szivics csapata nagyszerűen kapta el a rajtot, legutóbb pedig a Kecskemét ellen a hosszabbításban szerzett góllal bizonyították, hogy van tartása a csapatnak. Igazság szerint a Pécs is csak egyszer kapott ki idén, de a döntetlenek kevesek, muszáj lenne győzelmet is szerezni már, mert Matyi Dezső tulajdonos bizonyára jobbat vár a 13. helynél.

Augusztus 24. vasárnap 20:30: DVSC - Haladás

Ha valaki méltatlanul kezdte a szezont, az a Debrecen. Igaz, az európai kupaszereplés miatt sokszor nem a legjobbak szerepeltek, de akkor is, a 4 pont 4 meccs alatt a címvédőtől kevés. Ami még kevés, az a szerzett gólok mennyisége, ugyanis csupán három gólja van eddig a Lokinak, ezen mindenképpen javítania kell Kondás Elemér csapatának. A Haladásnál pedig az egyik kérdés az, hogy távozik-e Radó, illetve, hogy ki fog gól lőni helyette. Legutóbb Halmosi fejjel szerzett gólt, azonban a veterán játékos nem mindig fogja tudni kihúzni a csávából csapatát.

(Fotó: nso.hu)