Jump to content

NB 1: Villámgóllal nyert a Haladás Kecskeméten

2014. 08. 02. 22:25

Ismét zöld-fehér csapat látogatott Kecskemétre, a Ferencváros után a Haladás vendégszerepelt a Sóstói Stadionban. Mindkét csapat vereséggel kezdett, égető szüksége volt tehát a pontokra a feleknek, azonban a végén csak a Haladás volt az, aki örülhetett.

A Szombathely villámgóllal szerzett vezetést, Halmosi gurított le Nagy Olivérnek, a Paksról érkező középpályás pedig Tujvel mellett passzolt a kapuba. Az első félidő nem hozott nagy tűzijátékot, a legnagyobb helyzetek Radó András előtt adódtak. A második játékrész sem hozott óriási eseményeket, kissé görcsösen játszottak a csapatok, egyik kapu sem forgott veszélyben. A harcosságra azonban nem lehetett panasz, több alkalommal is ápolni kellett valamelyik játékost. Nem volt egy magas színvonalú találkozó, azonban a Haladás játékosait és szurkolóit vélhetően ez cseppet sem zavarja, hiszen a lényeg a megszerzett három pont.

A Kecskemét ezzel két forduló (és két hazai meccs) után nulla ponttal áll, míg a Haladás az Újpest elleni vereséget követően immáron megszerezte első pontjait, rögtön hármat is. A 3. fordulóban a KTE Pápára utazik, míg a Haladásra nehezebb utazás vár, a DVTK fogadja ugyanis a szombathelyieket.

Kecskemét – Haladás 0-1

Fotó: fociclub.hu