Jump to content

Khdeira és Quintero is az Arsenalé?

2014. 08. 01. 10:25

Angol sajtóértesülések szerint az angol Premier League-ben szereplő Arsenal labdarúgó csapata közel áll Sami Khedira megszerzéséhez. Arséne Wenger, az Ágyúsok menedzsere ráadásul tőle szokatlan módon olyannyira belelendült az "igazolásosdiba", hogy megszerezte Juan Quinterót is.

Felemás hírek érkeznek Angliából, ugyanis egyes hirforrások tényként kezelik, hogy Sami Khedira az Arsenalban folytatja pályafutását. A német válogatottal pár hete világbajnoki címet szerző védekező középpályás szerződése a jövő nyáron lejár a Real Madridnál, ezért a spanyol gigász mindenképpen túl szeretne adni rajta még idén, hogy ne járjon úgy, mint a Borussia Dortmund Robert Lewandowskival. Khedirát a madridiak állítólag az Arsenalnak ajánlották, ugyanis valamiért nem szeretnék, ha a Manchester United, vagy a Chelsea kaparintaná meg. Khedira ugyanakkor beleköpött jelenlegi munkaadója levesében, ugyanis heti 150 ezer fontos fizetési igényt támasztott az Arsenallal szemben, amivel a klub legjobban fizetett játékosa lehetne. A londoniak ennyit vagy nem tudnak, vagy nem akarnak kifizetni, ezért megrekedtek a tárgyalások. Mindenesetre a Real Madrid 20 millió fontot kér Khediráért, aki a színfalak mögött a Bayern München vezetősége próbál meggyőzni, hogy töltse ki szerződését, cserébe gigászi aláírási pénzt és nem kevésbé erőss fizetést is ígérnek neki.

Mindeközben a kolumbiai Juan Qinterót is Londonban látja a szigetországi sajtó, de csak azon része, amely a játékoshoz közel álló menedzsertől kapja a híreket. Eszerint az Arsenal valóban orvosi vizsgálatra várja a Porto szélsőjét, viszont, ha egy másik forrást veszünk alapul, akkor a kolumbiai játékos nem költözik Londonba, legalábbis egyelőre. A hír azért is tűnik kacsának, mert az Arsenal középpályáján már így is igen komoly a "túljelentkezés", Arséne Wenger pedig feleslegesen nem fog igazolni, főleg nem 16 millió fontért.

(Fotó:sportsmole.com)