Jump to content

Tenisz: Nadal továbbjutott, Djokovic kiesett

2017. 03. 03. 19:39

Az Acapulcóban zajló férfi tenisztornán Novak Djokovic kikapott a negyeddöntőben az ausztrál Nick Kyrgiostól, míg Rafael Nadal két szettben legyőzte japán ellenfelét. A spanyol elődöntős, a szerb viszont csomagolhat. 

Juan Martin Del Potro után Nick Kyrgiost már nem tudta legyőzni Novak Djokovic, a szerb klasszis kikapott a botrányhős ausztráltól, így utóbbi jutott az acapulcói tenisztorna elődöntőjébe. Kyrgios a végletekig kiélezett első szettet 7-6-ra nyerte, a másodikban viszont el tudta venni Djokovic adogatását, így végül két szettben nyert. Kyrgios a Dominic Thiemet sima két szettben legyőző Sam Querryvel játszik a négy között.

Az Australian Openen döntős, ám azt Roger Federer ellen elbukó Rafel Nadal viszont továbbjutott Acapulcóban és ott van az elődöntőben, miután egy szoros és egy kevésbé izgalmas szettben legyőzte a japán Nishiokát. Nadal az első szettet a rövidítésben nyerte 7-6-ra, viszont a második szettben már sokkal inkább érvényesült az akarata, 6-3-ra megnyerte a szettet, ezzel lezárta a mérkőzést és készülhet a Cilic elleni elődöntőre.

 

 

(Forrás: Forrás:sportrajongo.hu / Fotó: twitter)