Jump to content

Rózsa Csilla a 41. helyen zárt a LET kirakattornáján

2015. 07. 06. 10:58

Rózsa Csilla a 41. lett a női golfozók Ladies European Tour-sorozatának angliai Denhamben rendezett, félmillió euró összdíjazású állomásán. A 18 éves magyar golfozó elégedett lehet a játékával és az eredményével is, ráadásul több világhírű vetélytársát is maga mögé tudta utasítani.

A magyar játékos Facebook-oldala szerint 290 ütéssel végzett a 144 golfozót felvonultató négynapos viadalon, melyet az amerikai Beth Allen nyert meg 276 ütéssel.

A 18 éves Rózsa Csilla kis szerencsével még jobb eredményt is elérhetett volna, ugyanis a zárónapon, három lyukkal a vége előtt még -3 ütéssel állt, ám a 16. és 18. lyukon is dupla boogeyt (az alapütésszámnál kettővel több) ütött, így a napot +1-gyel (73 ütés), a versenyt pedig +2-vel zárta.

"Az utolsó pár szakaszon kicsit a kezembe szállt az adrenalin, és a 16-ost és a 18-ast is túlütöttem, és nagyon nem jöttem ki jól belőlük" - közölte a profik között idén bemutatkozó, a riói olimpiai részvételre pályázó Rózsa hozzátéve, annak ellenére, hogy sok ütést hagyott a versenyben, nem elégedetlen a játékával.

(Forrás:sportrajongo.hu;mti/Fotó:Rózsa Csilla - Facebook)