Jump to content

Boksz: Mayweather 1 millió dollár kp-vel alszik - fotó

2014. 09. 26. 17:37

Floyd Mayweathert jelenleg súlycsoportoktól függetlenül a világ legjobbjának tartják sokan. Az ökölvívó szupersztár a ringben és azon kívül is extravagáns stílusáról ismert. Mayweather időről időre világgá kürtöli, hogy bizony nincsenek filléres gondjai, a legújabb kép melyet megosztott a világgal éppen azt a pillanatot örökítette meg, amint egy millió dollár készpénzzel fekszik az ágyában.

Floyd Mayweather soha sem ment a szomszédba egy kis feltűnés keltésért. A veretlen ökölvívó, aki pár hete győzte le másodszorra is Marcos Maidanát és keresett ezzel újabb 36 millió dollárt, ezúttal emlékeztetett mindenkit, hogy nem áll rosszul anyagilag. Az amerikai öklöző ezúttal 1 millió dollár készpénzzel az ágyban lett megörökítve, és még üzent is a rajnogóinak:
"Nem csak mérkőzéseket promótálok, hanem egy életstílust" - szólt a legújabb bölcsesség Mayweathertől.

Az ökölvívó nem is olyan régen milliós utalásokról szóló csekkeket is közzé tett a világhálón, ám hogy a feltűnéskeltésen kívül ezzel mit akar elérni, az nem nagyon világos senki előtt sem. Sokak szerint Mayweathernek inkább arra kéne fordítania az energiáját, hogy végre összehozza a régóta várt összecsapását Manny Pacquiao ellen.

(fg)

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:twitter, kcci.com)