Jump to content

Gyász: autóbalesetben elhunyt a rögbis, kislányuk életveszélyben

2015. 06. 05. 10:39

Franciaországban autóbaleset következtében 34 évesen életét vesztette Jerry Collins, az új-zélandi rögbi válogatott sztárja. A szamoai származású klasszis feleségével és kislányukkal utaztak, amikor autójukba egy busz belerohant. A rögbis és felesége életét vesztette, a három hónapos kislány állapota a hírek szerint kritukus.

A francia és angol lapok beszámolói szerint a baleset a Franciaország déli részénél fekvő Béziers mellett történt ma hajnalban. A hírek szerint Collins gépjármúve lerobbant az autópályán, majd egy autóbusz nagy sebességgel beléjük rohant és a sávelválasztó korlátba lökte őket. A balesetben a játékos és felesége életét vesztette kislányukat, aki három hónapos mentőhelikopterrel szállították kórházba, az állapota válságos.

Collins 2001 óta tagja az All Blacks csapatának, 48 mérkőzésen játszott eddig. A rögbivilág egy emberként gyászolja, több játékos is megemlékezett róla a különböző közösségi csatornákon. A sokak által a "támadók Johna Lomujaként" emlegetett Collins a francia másodosztályban szereplő Narbonne együttesének volt a tagja, kulcsszerepet vállalva idén abban, hogy a csapat kivívta bentmaradását a ligában.

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:rugbyrama.fr)