Jump to content

Karabatic: "PSG? Nagyon nehéz a döntés"

2015. 03. 15. 12:34

Nikola Karabatic esetleges Párizsba szerződésének gondolata folyamatosan foglalkoztatja a sportvilágot. Újdonságnak számít az ügyben, hogy most maga az érintett beszélt a lehetőségről a katalán rádiónak adott interjúban.

Hivatalos előrelépés nem történt az elmúlt hetekben: a spanyol média akár a PSG vezetőit, akár magát a játékost szólaltatja meg, mindkét fél csak azt erősíti meg, hogy végleges döntés még nem történt.

Legutóbb a Radio Catalunyának a következőket mondta: "Ez egy nagyon nehéz döntés. Higgyék el, rengeteg álmatlan éjszakát okoz nekem. Még soha nem voltam ilyen nehéz helyzetben karrierem során: adott egy klub, ahol szenzációsan érzem magam, és egy másik, ami megadná nekem a lehetőséget, hogy karrieremet a hazámban fejezzem be. A döntést még azelőtt szeretném meghozni, hogy eldől, bejutunk-e a kölni Final Fourba a Barcelonával, vagy sem. Mindenesetre a testvéremmel egy csapatban játszani nagyon fontos számomra, mindkettőnk közös válna vele ismét valóra."

A fenti szavak tükrében ha most fogadni kellene, akkor arra tippelnénk, hogy túl sok minden szól a párizsi élet mellett, és ha Karabaticnak hihetünk, nemsokára minden kiderül, mivel a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában néhány hét múlva már a negyeddöntők következnek.

(bb)

(Forrás: sportrajongo.hu/handnews.fr; fotó: sportrajongo.hu/telesport.hu/handballtime.it)