Jump to content

Roberson búcsúzik az Atomerőműtől

2014. 12. 16. 16:51

A klub hivatalos közleménye szerint, közös megegyezés alapján mondott búcsút egymásnak a paksi alakulat és az amerikai irányító. Dzunics Braniszláv legénysége így foghíjasan fog nekivágni a mai Euro Challenge mérkőzésnek, illetve a Körmend elleni bajnokinak.

Amilyen jól kezdődött John Roberson szezonja, most pont olyan rossz eredménnyel hagyja el Paksot. A klub közleménye szerint, közös megállapodás alapján int búcsút egymásnak a két fél.

A texasi születésű irányító hamar belopta magát a szurkolók szívébe, főleg a Horváth Zoltán Emléktornát követően, ahol az Ő vezényletével kerekedett fölül az Atomerőmű a Szolnoki Olaj KK-n. Azon az összecsapáson 31 pontot szerzett, melyből 21 pont triplákból jött össze.

A bajnokságban már kevésbé ékes mutatóval büszkélkedhet, hiszen 13 pontot, illetve 3,8 gólpasszos arányt sikerült mindössze teljesítenie, ami valljuk meg kevés egy egyes poszton játszó játékostól.

A mai napon az U-Mobitelco Cluj látogat el az ASE otthonában. A két gárda a csoport utolsó két helyén tanyázik, szóval nagy jelentősége nincs a meccsnek a továbbjutásokat tekintve. Dzunics Braniszláv talán ezért is engedte el idő előtt az amerikait. Winter Gábor szerint, januárban szintén egy légiós fog érkezni a felszabadult posztra.

(Forrás: Sportrajongó | Fotó: BB1) (NÁ)