Jump to content

Mocsai Tamás túl van az életveszélyen

2014. 11. 18. 15:21

Súlyos autóbalesetet szenvedett Mocsai Tamás, volt válogatott kézilabdázó, Mocsai Lajos egykori szövetségi kapitány fia. Az aktív játékot idén befejező egykori játékos szombaton a 67-es úton autójával nekiütközött egy tehénnek Rádpusztánál, a gépjárműbe pedig hátulról egy kisebb teherautó is beleszaladt. Mocsai édesapja beszámolója szerint immáron túl van az életveszélyen, de kommunikálni még nem tud.

Az MTI beszámolója szerint a baleset a 67-es úton történt, amely után a személyautó vezetőjét feszítővágóval szabadították ki a járműből, amelybe az ütközés után hátulról belehajtott egy kisteherautó. A hírportál megkeresésére kedden Mocsai Lajos, a Magyar Kézilabda Szövetség szakmai igazgatója elmondta: fia már túl van az életveszélyen; CT- és más vizsgálatok várnak még rá a következő hetvenkét órában, de jobban van.

Mocsai Lajos azt nem akarta nyilvánosságra hozni, hogy a fiát melyik kórházban ápolják, mert "nem lenne jó, ha sokan keresnék, ugyanis agyrázkódása miatt jelenleg nem tud kommunikálni, sem felkelni".

A volt szövetségi kapitány nem szeretett volna bővebb tájékoztatást adni a baleset körülményeiről, ugyanis a rendőrségi nyomozás még tart. Mocsai elmondása szerint az elmúlt napokban nem ez az első ilyen eset az említett útszakaszon, egy Siófokról érkező mentő ugyanott egy másik szabadon kóborló tehénnek ütközött.

(fg)

(Forrás:sportrajongo.hu;mti/Fotó:magyarhirlap.hu)