Jump to content

Teljes pompában Hajós Alfréd uszoda

2014. 07. 08. 16:25

Befejeződött a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszoda korszerűsítése, így tökéletes körülmények várják a hétfőn kezdődő budapesti vízilabda Európa-bajnokságra érkező csapatokat és szurkolókat.

 

 

A 800 millió forintos beruházás nyomán újult meg a nyár egyik legnagyobb hazai sporteseményének otthont adó margitszigeti vízi központ, a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszoda.

Az elmúlt hónapokban a Nemzeti Sportközpontok (NSK) - a Magyar Vízilabda Szövetség kéréseit is kiszolgálva - a létesítmény több részét felújította, illetve korszerűsítette: új lelátó várja a szurkolókat, megtörtént a medencék fugázása, kifestették az öltözőket, sikerült rendbe tenni a főépület mindkét szintjén a napozóteraszokat, tökéletesítették a világítást és a hangosítást, a kamerarendszert pedig kicserélték. Kívülről is megszépült az épület, eltávolították ugyanis az uszodát elcsúfító graffitiket.


A július 27-ig tartó Európa-bajnokság hétfőn rajtol, a magyar válogatottak közül a férficsapat mutatkozik be előbb: Benedek Tibor szövetségi kapitány legénysége a nyitónap zárómérkőzésén, 20.30 órától a spanyolokkal száll vízbe.
A kontinensviadal ideje alatt a Hajós-Széchy Uszoda medencéit a nagyközönség nem használhatja, és a Császár-Komjádi Uszoda is a szokásostól eltérő nyitva tartással üzemel.

(Fotó: bvsc.eu)