Jump to content

NBA: két alapemberük nélkül folytatják Jamesék

2015. 04. 28. 11:22

Komoly érvágás érte az észak-amerikai kosárlabda-ligában (NBA) szereplő Cleveland Cavaliers együttesét, ugyanis két kulcsjátékosát is elvesztette hosszab, rövidebb időre. A liga legfrissebb beszámolója szerint a Cavs Kevin Love és J. R. Smith nélkül kell nekivágjon az elődöntőnek a Keleti főcsoportban, így az amúgy is nehéznek ígérkező párharc minden valószínűség szerint még keményebb lesz számukra.

A liga honlapjának beszámolója szerint előbbinek Kelly Olynyk rendkívül csúnya szabálytalansága miatt kiugrott a válla a Boston Celtics elleni párharc negyedik mérkőzésén, s várhatóan a teljes elődöntő-sorozatot ki kell hagynia. Smith esete más, őt két mérkőzésre eltiltotta a fegyelmi bizottság, mivel ugyanezen a találkozón arcon ütötte Jae Crowdert.

A LeBron James vezette Cleveland a következő körben a Chicago Bulls és a Milwaukee Bucks párharcának győztesével találkozik. Előzetesen a bajnoki címre is esélyesnek tartották a Cavs együttesét, ám egy esetleges Chicago elleni elődöntő a két kulcsember nélkül borzasztóan nehéznek ígérkezhet Jamesék számára.

(Forrás:sportrajongo.hu,mti/Fotó:cbssport.com)