Jump to content

NBA: továbbra is LeBron James meze a legkelendőbb

2015. 04. 15. 16:00

Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság legfrissebb beszámolója szerint továbbra is LeBron James meze a legkelendőbb a szurkolók körében. A Cleveland Cavaliers első számú játékosa ezzel sorozatban hatodszorra zárt a rangsor élén. Jamest a Golden State Warriros vezére, Stephen Curry követi a listán, míg a harmadik helyen Kobe Bryant zárt. Ami a csapatok közti versengést illeti, itt a Chicago Bulls végzett a legelőkelőbb helyen.

Az NBA minden évben közzétesz egy listát, melyben a legkelendőbb mezek tulajdonosainak nevét rangsorolják. A rangsort idén LeBron James vezeti, a Cavs sztárja sorozatban hatodszor zárt az élen. A legjobb ötbe Curry-n és Bryanten kívül még az idén - előbbihez hasonlóan - sérült Kevin Durant és a Chicago Bulls sérülékeny hátvédje Derric Rose fért be. Jameshez hasonlóan Curry is megtartotta legutóbbi pozícióját, ám a legjobb 15 között számos változás történt. A Washington Wizards irányítója, John Wall például első ízben fért be a legjobbak közé (13.), míg a két veterán, Kobe Bryant és Tim Duncan egyaránt javítottak egy helyet legutóbbi pozíciójukon, utóbbi meze a 7. legkeresettebb a rajongók által. A csapatok közül 2011 óta először zárt a legelőkelőbb helyen a Chicago Bulls, melyet a Cleveland Cavaliers követ a második helyen, a képzeletbeli dobogóra pedig még a Golden State fért fel.

Az NBA legkelendőbb mezeinek rangsora:

1. LeBron James, Cleveland Cavaliers, 2. Stephen Curry, Golden State Warriors, 3. Kobe Bryant, Los Angeles Lakers, 4. Kevin Durant, Oklahoma City Thunder, 5. Derrick Rose, Chicago Bulls, 6. Kyrie Irving, Cleveland Cavaliers, 7. Tim Duncan, San Antonio Spurs, 8. Carmelo Anthony, New York Knicks, 9. Dwyane Wade, Miami Heat, 10. Blake Griffin, Los Angeles Clippers, 11. Damian Lillard, Portland Trail Blazers, 12. Russell Westbrook, Oklahoma City Thunder, 13. John Wall, Washington Wizards, 14. Dirk Nowitzki, Dallas Mavericks, 15. Chris Paul, Los Angeles Clippers

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:ctwnews.com)