Jump to content

NFL: fizetett a Ravens a nőverő Rice-nak

2015. 01. 17. 09:02

Az NFL-ben szereplő Baltimore Ravens fájdalomdíjat fizetett Ray Rice-nak amiért kitették a csapatból miután kiderült, hogy brutálisan megverte feleségét, aki a bántalmazáskor még csak barátnője volt. A felek közös megegyezéssel zárták le az ügyet, ám azt, hogy a csapat mennyit fizetett a játékosnak nem hozták nyilvánosságra.

Rice több mint 3.5 millió dollárra perelte egykori csapatát a Baltimore Ravenst miután az azonnali hatájjal felbontotta a szerződését amikor kiderült, hogy Rice egy Atlantic City-ben található szálloda liftjében brutálisan megverte barátnőjét, akit azóta feleségül vett. A Ravens valószínűleg nem feltétlenül akart belemenni egy hosszú peres eljárásban, így a közös megegyezésre törekedve kifizette Rice-t. Hogy a játékos mennyi pénzt kapott egykori csapatától, azt nem lehet tudni, a felek ugyanis nem hozták azt nyilvánosságra.

"A Ravens kifizette a fájdalomdíjat Ray Rice-nak. Itt az idő, hogy lapozzunk és mindenki a jövő felé tekintsen. Ray-nek és Janay-nak minden jót kívánunk" - szólt a Ravens elnökének, Dick Classnek a szűkszavú közleménye az ügyről.

A 2013-ban Super Bowl-t nyerő, 2012-ben az év játékosának választott Rice a mostani idényben nem játszott, továbbra is szabadon igazolható, ám nagy kérdés, hogy melyik csapat tart majd igényt a szolgálataira a jövőben.

Ray Rice ügyéről itt és itt is olvashatnak.

(fg)
(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:thatsenuff_com)