Jump to content

NBA: Doc Rivers történelmet írhat LeBronék ellen

2015. 01. 16. 14:00

Történelmi tett előtt áll a Los Angeles Clippers együttese, ezzel együtt pedig az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság is. A liga történetében ugynis még nem fordult elő soha, hogy egy edző a fiát irányíthassa márpedig a Los Angeles Clippersnél ez a helyzet, ugyanis a vezetőség leigazolta Austin Riverst, a vezetőedző Doc Rivers fiát.

Történelmet írnak a Los Angeles Clippers-Cleveland Cavaliers mérkőzésen az NBA legközelebbi játéknapján ugyanis a hazaiaknál bemutatkozhat a csapatban Austin Rivers, aki történetesen Doc Rivers, a Clippers edzőjének a fia. A liga fennállása során eddig még nem fordult elő hasonló, igaz egyszer már közel jártak hozzá ugyanis a Denver Nuggets legendás trénere George Karl fiát, Cobyt is a csapatában tudhatta, ám tétmérkőzésen nem adott neki lehetőséget.
A 22 éves Austin Rivers 2012-ben került az NBA-be, azóta a New Orleans együttesét erősítette.

A fiatal játékos a LeBron James vezette Cleveland ellen mutatkozhat be a mai napon. A Cavs legutóbb a városi rivális Lakerst verte, ám a Clippers ellen vélhetően nehezebb dolga lesz a clevelandi alakulatnak, lévén Chris Paulék éppen, hogy csak több meccset vesztettek, mint amennyit Bryanték megnyertek eddig az idény során. A Clippers 26-13-as, a Lakers 12-28-as győzelmi mutatóval rendelkezik, a Cavs 20-20-as mérleggel érkezik a Clippers otthonába.

(fg) (Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:isportsweb.com)