Jump to content

NBA: A Lakers-sztár a Chicago Bulls-ban köthet ki

2014. 07. 12. 10:40

Spanyol sajtóértesülések szerint az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Pau Gasol közel áll ahhoz, hogy elfogadja a Chicago Bulls csapatának ajánlatát és hat év után elhagyja a Los Angeles Lakers együttesét.

Gasol klubváltásának a lehetőségéről a tengerentúli sajtó is szinte kész tényként számol be, még annak ellenére is, hogy egy sign-and-trade ügyletre nem biztos, hogy lesz lehetőség a két klub között. Források szerint az ügy véglegesítésére jó esély van, a Lakers ugyanakkor még draft kompenzációra vár.

A Bulls mellett még a San Antonio Spurs is szeretné csapatában látni Gasolt, ám a hírek szerint a spanyol sokkal inkább a Bullsban játszanak, mint a texasi gárdában. Chicagóban a vezetőség prioritásként kezeli Gasol megszerzését, mégpedig azért, mert nem hiszik, hogy az első számú célpontjuk, Carmelo Anthony végül őket választja. Utóbbi szintén szabadügynöki státuszban van, ám valószínűleg ismét szerződést köt eddigi csapatával a New York Knicksszel, ahol 5 évre a maximálisan adható 129 millió dollárt kapja majd.

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:lakersnation.com/hoops-nation.com)