Jump to content

Baseball: rangos tornával nyílik meg Budapest második Baseball pályája

2014. 07. 04. 11:50

A hétvégén a magyar baseball nagy eseménye lesz Budapesten, közelebbről Pestszentlőrincen. Július 5-6-án nyílik meg hivatalosan a Budapest Reds csapatának frissen elkészült baseball pályája, amely immár a második ilyen létesítmény Budapesten.

Szombaton délelőtt 10 órától a gyerekeké lesz a főszerep: az U12-es korosztály minitornáján csap össze a Budapest Reds, a magyar válogatott és a horvát Vindija Varasdin. A meccsek szüneteiben játékos versenyek lesznek, és az érdeklődő gyerekek is kipróbálhatják a baseball fogásait.

A szombati program:

10.00 Budapest Reds – Magyar válogatott
12.00 Magyar válogatott – Vindija Varazdin
14.00 Vindija Varasdin – Budapest Reds
16.00 Döntő

Vasárnap következnek a nagyok: a magyar, a szlovák és az osztrák felnőtt válogatott évenként megrendezett hagyományos tornája, a Duna Kupa.

A rendezvény programja:

9.00 Szlovákia – Magyarország
13.00 Magyarország – Ausztria
16.40 Ausztria – Szlovákia

Az első mérkőzés után, 12.00-kor kerül sor a pálya hivatalos megnyitó ceremóniájára. A pálya körül még nincs minden teljesen készen, de ez egy megnyitónál nem szokott manapság akadályt jelenteni. Egyébként is, nektek, akik kijöttök megnézni – mert kijöttök megnézni! – ez fel sem fog tűnni: lesz lelátó, büfé, DJ és szép idő. Hogy semmit nem értesz a baseballból? Nem kifogás! A helyi műsorközlő folyamatos kommentárral segít, hogy most végre minden világos legyen.

A pálya címe: XVIII. ker Thököly út 4. (A teniszklub mellett)

A rendezvény mindkét napján ingyenes a belépés.