Jump to content

Lauda: Hamilton nem megy a Ferrarihoz, velünk marad

2015. 03. 10. 16:21

Az brit bulvárlap, a Mirror néhány napja megszellőztette, miszerint a címvédő Lewis Hamilton iránt élénken érdeklődik az olasz csapat, 2016-tól pedig le is igazolnák Räikkönen helyére. A háromszoros világbajnok osztrák viszont csak nevet az ehhez hasonló pletykákon.

Hamiltonnak az idei szezon végén jár le a Mercedesszel kötött szerződése, de még mindig nem hosszabbított a csapattal. Állítólag a tárgyalások a brit bérigénye miatt akadtak meg, pletykák szerint 2014 bajnoka heti 1.5 millió dolláros fizetést szeretne kicsikarni magának. Toto Wolff azonnal cáfolta a sajtóban megjelenteket, abszurdnak nevezte ezeket a találgatásokat.

Nemrég Niki Lauda is megszólalt az ügyben: az osztrák elmondta, nem szabtak ki határidőt a szerződés megkötésére.

”Nem, nincsen határidő, és nyomás sincs rajtunk, ugyanis Lewis kontraktusa 2015 végéig érvényes az istállóval. De lesz új megállapodás, ez biztos. ” – nyilatkozta a német RTL-nek.

Az osztrák legenda csupán spekulációnak minősítette Hamilton Ferrarihoz történő átigazolásának hírét, kizárta, hogy a kétszeres bajnok elhagyja jelenlegi munkaadóját.„Hülyeség! Lewis jövőre is a csapatunk tagja lesz, majd meglátják.”

(Forrás: thisisf1.com/sportrajongó.hu/Fotó: skysports.com; nonf1.com)